Löptur 9 augusti

Idag skulle jag mäta sträckan med FunBeat-appen och det fungerade, dock vet jag ej om jag är säker på resultatet. I Hacksta finns det en 800-metersslinga som jag sprungit många gånger tidigare och idag sprang jag aningen längre, tror jag i alla fall. Appen fungerade två av fyra gånger och visade 0,67 och 0,7 km. Ska gå runt ett varv nästa gång och se om det blir ett bättre resultat för jag när sträckan ritas så stämmer den inte med verkligheten.

Hur som helst sprang jag fyra intervaller, hade planerat att springa fem men kändes inte helt bra i vänstervaden efter den tredje så jag bestämde mig för att inte springa mer. De sista två var ganska tunga, kände mig andfådd och hade håll. Positivit var att benen kändes pigga och bra.

Löptur 8 augusti

Distanspass på schemat (inte egentligen, skulle sprungit igår och ska försöka skärpa till mig) och jag tog sikte på slingan runt Österskär som mäter en mil och det kändes väldigt lätt och gick på 48 minuter. FunBeat-appen fungerade inte (igen) med att mäta sträckan så fick bli Google Maps.

Slingan är väldigt bra, tog den som har lite fler uppförsbackar (två för att vara exakt).


Visa större karta

Löptur 4 augusti

Intervaller…

Hackstabacken…

Usch!

Hackstabacken har ungefär 25 procent lutning och det är ungefär 160 meter till toppen – raka vägen upp. Jag har hittat en runda som går vid sidan så det blir kanske en 400 meter  löpsträcka upp. Mäktade med fyra stycken intervaller och sedan nedvarning 2,5 km och jag blev ordentligt trött kan jag lova. Smärta i benen och andfådd som tusan men det var, ja, inte kul, men nyttigt. Dum som jag är kommer jag att göra om det 🙂